Hesaplı WEB Site Tasarımı

Hesaplı WEB Site Tasarımı

16

Eyl
2019

Hesaplı WEB Site Tasarımı

16 Eylül 2019
AMERKEZ® WEB Tasarım ve Yazılım'ın en sevdiği ve en çok uzmanlaştığı iş WEB tasarımdır. WEB tasarım ve yazılım üzerine sektörde geçirdiğimiz 14 yılın ardından; WEB siteleri yazabilen yapay zekalar geliştirdik, bu yapay zekalar sayesinde hızlı, profesyonel ve daha önemlisi ekonomik WEB siteleri geliştirebiliyoruz.

WEB site tasarım fiyatları

Fiyat elbette önemlidir ancak öncelikle bir WEB sitesinin ve yapacak olan firmanın nelere sahip olması gerektiğinden kısaca bahsedelim:

WEB site tasarımı sadece şekillerle ve yazılarla alakalı birşey değildir. Şekillerin, yazıların, resimlerin, yani sitenizi oluşturan her bir noktanın sizin müşteri portföyünüze uygun olup olmadığıyla alakalıdır.
Sitenizi yapacak olan firma; müşterilerinizi tanıyor mu? Sitenizi yapacak olan firma sizi mi yoksa sizin müşterilerinizi mi tatmin etmeye çalışıyor?

Hiçbir WEB sitesi durduk yere kendini tanıtamaz. Müşterilerinizin sizi bulmasını sağlayan en etkili yöntem GOOGLE sıralamanızdır. Sektördeki bir sürü rakip arasından sıyrılıp üst sıralarda yer almadıktan sonra WEB siteniz sadece kartvizite yazmalık bir araç olur.
Sitenizi yapacak olan firma; GOOGLE'da uzman mı? Google sıralama referansları var mı?

WEB sitesini yapan arkadaşa ulaşamıyoruz, şifreler de ondaydı! En çok yaşanan sorun budur. İş süreci, Gizlilik ve Satış sonrası konularında açıklayacı ve bağlayıcı bir sözleşme veremeyen tüm WEB tasarım firmaları size bu sorunu yaşatırlar.
Sitenizi yapacak olan firma; Fatura ve Sözleşme Hazırlıyor mu?

Gelelim Fiyatlara

AMERKEZ® haricinde bir firmada önce fiyata değil, WEB sitenizi yapacak olan firmanın size neler sunacağına bakmalısınız. Sunacakları sizi tatmin ettiyse bir de fiyata bakın. Yukarda yazdığımız bilinçte iş yapan bir WEB tasarım firmasının fiyatları diğerlerine göre nispeten yüksektir. AMERKEZ®'de önce nereye baktığınızın önemi yoktur. Fiyata da baksanız, size sunulacaklara da baksanız tatmin olursunuz. Çünkü biz; 5'lik siteleri 1'lik fiyatına yapabilecek kadar donanımlı bir ekibimiz.

Bir WEB sayfasını kaça yapıyorsun?

Ben diyeyim 25, sen de 5 !
Neye ihtiyacınız olduğunu ve sizin için neler yapabileceğimizi analiz eder etmez size bir fiyat çıkartıcaz. Bu fiyata siz bile inanmıyacaksınız fakat yapacaklarımızı teyit ettiğimiz iş sözleşmemizi ve daha önce yaptığımız işleri gördüğünüzde ne kadar ciddi olduğumuzu anlayacaksınız.

Telefon numaranızı gönderin, hemen sizi arayıp bir fiyat belirlemeye çalışalım
Telefon numaram:
lütfen beni arayın

Kategoriler

Tanıdıklarınla Paylaş